Milánói aprópecsenye a Főételek kategóriában
A paprikát kicsumázzuk, megmossuk és kockára vágjuk.
Egy serpenyőt felhevítünk, beleöntünk 3 ek olajat, majd a paprikakockákat hirtelen átsütjük, kivesszük és félretesszük.
A maradék olajon megfonnyasztjuk a karikára vágott póréhagymát, hozzáadjuk a kockára vágott húst, ízesítjük kevés Delikát8-cal.
Ha megpirult, felöntjük 3 dl hideg vízzel és 1 dl fehérborral (vízzel is helyettesíthető), majd belekeverjük a KNORR Milánói makaróni alapot.
Forrástól számított 3-5 percig főzzük, a paprikakockákat és a lereszelt fokhagymát hozzáadjuk és összemelegítjük
Ízlés szerint sóval, borssal utóízesítjük. Megmosott, lecsepegtetett bazsalikomlevélkékkel és olajbogyóval díszítjük.
Sajtos tésztával, vagy parmezános rizzsel tálaljuk.