Mézesen, mustárosan sült csirkemell
Mézesen, mustárosan sült csirkemell
  • timer45 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 60 dekagramm
  • sárgarépa - 15 dekagramm
  • Knorr Szárnyas Fűszervarázs - 1 evőkanál
  • vöröshagyma - 2 darab
  • cukkini - 15 dekagramm
  • só - 1 csipetnyi
  • napraforgó étolaj - 4 evőkanál
  • Knorr Mézes-mustáros szósz - 1 darab

Elkészítés:

  1. A csirkemellekből nyolc szeletet vágunk és besózzuk. Tepsibe helyezzük és 200 °C-ra felhevített sütőben olajon, a csirkemellek mindkét oldalát megpirítjuk.
  2. A csirkemelleket kivesszük és a visszamaradt zsiradékon, mérsékelt tűzön a sütőben megpirítjuk a hagymát, a karikára vágott sárgarépát és a vastag szeletekre vágott cukkinit.
  3. Ráöntjük a KNORR Mézes-mustáros szószt. Az így elkészült ragura helyezzük a csirkemelleket és a sütőben összesütjük kb. 10 perc alatt. Amikor kész, rizskörettel tálalhatjuk.