csirkemell | 60 dekagramm |
---|---|
sárgarépa | 15 dekagramm |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
vöröshagyma | 2 darab |
cukkini | 15 dekagramm |
só | 1 csipetnyi |
napraforgó étolaj | 4 evőkanál |
Knorr Mézes-mustáros szósz | 1 darab |
Mézesen, mustárosan sült csirkemell a Főételek kategóriában
A csirkemellekből nyolc szeletet vágunk és besózzuk. Tepsibe helyezzük és 200 °C-ra felhevített sütőben olajon, a csirkemellek mindkét oldalát megpirítjuk.
A csirkemelleket kivesszük és a visszamaradt zsiradékon, mérsékelt tűzön a sütőben megpirítjuk a hagymát, a karikára vágott sárgarépát és a vastag szeletekre vágott cukkinit.
Ráöntjük a KNORR Mézes-mustáros szószt. Az így elkészült ragura helyezzük a csirkemelleket és a sütőben összesütjük kb. 10 perc alatt. Amikor kész, rizskörettel tálalhatjuk.