Mézesen-mustáros mártásos sült csirkemell
Mézesen-mustáros mártásos sült csirkemell
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 60 dekagramm
  • sárgarépa - 15 dekagramm
  • napraforgó olaj - 4 evőkanál
  • cukkini - 15 dekagramm
  • narancs - 2 darab
  • közepes vöröshagyma - 2 darab
  • Knorr Mézes-mustáros szósz - 1 darab
  • asztali só - 1 csipetnyi

Elkészítés:

  1. A csirkemellekből nyolc szeletet vágunk és besózzuk. Tepsibe helyezzük és 200 fokra felhevített sütőben olajon a csirkemellek mindkét oldalát 10-10 perc alatt megpirítjuk.
  2. A maradék zsiradékon mérsékelt tűzön megpároljuk a hagymát, a karikára vágott sárgarépát és a vastag szeletekre vágott cukkinit. Ráöntjük a KNORR Mézes mustáros mártást.
  3. Az így elkészült ragut a csirkemellekre öntjük és a sütőben összesütjük, kb 10 perc alatt.
  4. Amikor kész, rizskörettel tálalhatjuk és a ragu tetejére szórjuk a héjától megfosztott 1*1-es kockákra vágott narancsot.