Mézes mustáros pulykatokány
Mézes mustáros pulykatokány
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • olaj - 3 evőkanál
  • tej - 2 dl
  • méz - 1 evőkanál
  • csemege uborka - 1 darab
  • Globus Mustár - 1 evőkanál
  • pulykamell filé - 35 dekagramm

Elkészítés:

  1. A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat.
  2. Kicsit állni hagyjuk, aztán forró olajon aranybarnára pirítjuk, majd hozzádobjuk a felkarikázott csemege uborkát is. Felöntjük a tejjel elkevert KNORR Carbonara alappal. Folyamatos kevergetés mellett felforraljuk és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük (kb. 5 perc).