Mézes mustáros pulykatokány
Mézes mustáros pulykatokány
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • méz - 1 evőkanál
  • csemege uborka - 1 darab
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • mustár - 1 evőkanál
  • pulykamell - 35 dekagramm
  • 2,8 % -os tej - 2 dl

Elkészítés:

  1. A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk.
  2. A mustárt elkeverjük a mézzel és 1 evőkanál olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat.
  3. Kicsit állni hagyjuk, aztán forró olajon aranybarnára pirítjuk és hozzáadjuk a felkarikázott csemege uborkát is.
  4. Felöntjük a tejjel elkevert KNORR Carbonara spagetti alappal, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük (kb. 5 perc).
  5. Párolt rizzsel tálaljuk.