Knorr Carbonara spagetti alap | 1 csomag |
---|---|
Knorr Tyúkhúsleveskocka | 1 darab |
tej | 2 dl |
csemege uborka | 1 darab |
rizs | 15 dekagramm |
napraforgóolaj | 3 evőkanál |
Globus Mustár tubus | 1 evőkanál |
pulykamell filé | 35 dekagramm |
akácméz | 1 evőkanál |
Mézes, mustáros pulykatokány a Főételek kategóriában
A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk, enyhén sózzuk. A mustárt elkeverjük a mézzel és az olajjal, majd megforgatjuk benne a csíkokat. Kicsit állni hagyjuk, aztán forró olajon aranybarnára pirítjuk és hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát is.
Felöntjük a tejjel elkevert Alappal, majd folyamatos kevergetés mellett felforraljuk és kisebb lángon a hús megpuhulásáig főzzük (kb. 5 perc).
Leveskockával ízesített vízben főtt rizzsel tálaljuk.