Mézes-mustáros csirke
Mézes-mustáros  csirke
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 40 dekagramm
  • méz - 1 evőkanál
  • Globus poharas Dijoni mustár - 1 evőkanál
  • napraforgó olaj - 1 evőkanál
  • Főzőtejszín - 1 dl
  • tv paprika - 1 darab
  • KNORR Kapros-zöldfűszeres halszeletek Rafinéria - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk és az olajon aranybarnára pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, a mustárt és a mézet. 1-2 percig tovább pirítjuk, majd hozzáöntjük a tejszínt és 2 dl vizet, valamint a tasak tartalmát.
  3. Jól elkeverjük és a forrástól számított 2-3 perc alatt készre főzzük.
  4. Kínáljuk párolt rizzsel, vagy tésztával.