Mézes-mustáros csirke
Mézes-mustáros csirke
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 40 dekagramm
  • Knorr Carbonara spagetti alap - 1 csomag
  • Olaj - 1 evőkanál
  • tejszín - 1 dl
  • paprika - 1 darab
  • Globus Mustár tubus - 1 evőkanál
  • fussili tészta - 40 dekagramm
  • vegyes virágméz - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A tésztát lobogó, enyhén sós vízben készre főzzük, majd leszűrjük, és melegen tartjuk. A csirkemellet megmossuk, majd egyenletes csíkokra vágjuk, aztán a forró olajon aranybarnára pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát, mustárt és mézet.
  3. 1-2 percig tovább pirítjuk, hozzáöntjük a főzőtejszínt, 2 dl vizet és az Alapot.
  4. Jól elkeverjük, és forrástól számított 2-3 perc alatt készre főzzük.