Rama Vajas Íz | 5 dekagramm |
---|---|
csirkemell | 40 dekagramm |
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
citrom leve | 1 darab |
szójaszósz | 2 evőkanál |
méz | 2 evőkanál |
vörösbor | 1 dl |
dió | 10 dekagramm |
Globus Mustár | 2 evőkanál |
Mézes-diós csirke a Főételek kategóriában
A szeletelt csirkemelleket fűszerezzük be a KNORR szárnyas fűszerrel. A szójaszószból és a mustárból készült keverékkel pácoljuk be, és hagyjuk a hűtőben lefedve egy 20 percet.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra, kenjük ki a margarinnal egy tepsit, tegyük a tepsibe, és kevéske bort aláöntve, alufóliával beborítva süssük, kábé 30 percig. Közben, amikor kezdenek puhulni, kenjük be a melleket a citromlé és méz keverékével. A végén 5 percig süssük a dióval behintve is.