Mézes csirkeszárnyak
Mézes csirkeszárnyak
  • timer140 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Globus Csípős Ketchup - 2 evőkanál
  • szójaszósz - 2 evőkanál
  • méz - 2 evőkanál
  • napraforgó olaj - 2 dl
  • csirkeszárnyak - 80 dekagramm

Elkészítés:

  1. Mossuk meg a csirkeszárnyakat, vágjuk le a vékony végeket, azokat nem használjuk.
  2. Egy tálban keverjük össze a mézet, a csípős ketchupot, szójaszósz és a lereszelt fokhagymát.
  3. A lecsepegtetett csirkeszárnyakat tegyük bele az elkészített pácba és hagyjuk pár órán keresztül pácolódni.
  4. A pácból kivéve kicsit csepegtessük le. Előmelegített olajban süssök ropogósra a szárnyakat. Körete lehet saláta, vagy hasábburgonya.