Feltöltve:

Mézes csirke kesudióval

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

olej3 evőkanál
csirkemell3 darab
Knorr Kínai Pirított Csirke alap1 csomag
sárgarépa1 darab
póréhagyma, kisebb1 darab
chili paprika0.5 darab
kesudió100 gramm
méz darab
méz2 evőkanál
friss koriander zöld1 csokor
Olaj3 evőkanál

Az ilyen ételekhez használhatunk az üzletekben készen kapható kínai zöldség mixeket.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, és süssük meg egy serpenyőben. A sárgarépát, póréhagymát és a chilit vágjuk gyufaszál vékonyra, adjuk hozzá a csirkét és kevergetve magas hőfokon pár perc alatt készre sütjük.

  2. 2. lépés

    Hogy keleties ízt és tökéletes összhangot adjunk az ételnek, keverjük el a Knorr Fix tasak tartalmát 1 pohár vízzel, öntsük a serpenyőbe, és forraljuk fel.

  3. 3. lépés

    Vegyük vissza a hőfokot, és adjuk hozzá a mézet és a kesudiót. Főzzük együtt 10 percig. Végül adjuk hozzá az apróra vágott koriandert. A kész étel és tálaljuk rizzsel vagy kínai tésztával.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek