Mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve
Mexikói tarja fűszeres sütőtökkel töltve
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sertéssült - 3 evőkanál
  • koriander zöld - 1 csokor
  • zöld olíva bogyó - 3 evőkanál
  • olívaolaj - 50 milliliter
  • sertés tarja - 600 gramm
  • koriander mag - 1 evőkanál
  • római kömény - 1 evőkanál
  • sütőtök húsa - 100 gramm

Elkészítés:

  1. Törjük össze mozsárban a koriandermagot és a római köményt.
  2. Keverjük össze a fűszereket az olíva bogyóval, az olíva olajjal és a Knorr-fűszerkeverékkel. Egy botmixerrel pürésítsük.
  3. A felkockázott sütőtököt keverjük össze a koriander zölddel, kis sóval és borssal. Szúrjuk fel a húst, majd töltsük meg a sütőtökkel.
  4. Az elkészült pasztával jól dörzsöljük be a tarját. Helyezzük egy tűzálló edénybe és tegyük a sütőbe. Süssük 180 ° C-on 50 percig. Majd kivéve a sütőből hagyjuk 10 percig pihenni. Ezután szeleteljük. Tálaljuk rizzsel, vagy sült krumplival.