Mexikói stílusú marhasteak
Mexikói stílusú marhasteak
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 2 darab
  • olíva olaj - 50 milliliter
  • lime - 1 darab
  • Marha bélszín - 600 gramm
  • szárított oregánó - 1 evőkanál
  • almaecet - 50 milliliter
  • őrölt római kömény - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. Facsarjuk ki a lime levét. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a fokhagymát. Keverjük össze a pác összes összetevőjét a kockától kezdve a fűszereken át a lime levéig és az ecetig.
  2. Jól dörzsöljük be vele a marhahúst. Tegyük a hűtőbe minimum fél órára.
  3. Süssük meg serpenyőben, vagy grillserpenyőben a marhahússzeleteket oldalanként 4-4 perc alatt. Sütés után hagyjuk pár percig pihenni. Tálaljuk kedvenc salátánkkal.