Mexikói rizseshús
Mexikói rizseshús
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 40 dekagramm
  • Knorr Petrezselymes tyúkhúsleveskocka - 1 darab
  • napraforgóolaj - 2 evőkanál
  • Knorr Mexikói chilis bab alap - 1 csomag
  • előfőzött hosszúszemű rizs - 20 dekagramm
  • mexikói zöldségkeverék - 40 dekagramm

Elkészítés:

  1. A kockára vágott csirkemellet fehéredésig pirítsuk az olajon, adjuk hozzá a rizst, hevítsük át, majd adjunk hozzá 2 dl forró vizet és egy tyúkleves kockát.
  2. Fedő alatt, időnként megkeverve pároljuk 8-10 percig, öntsük hozzá a fagyasztott zöldségeket és a 3 dl vízben elkevert Alapot. Forraljuk fel és fedő alatt pároljuk készre forrástól számított kb. 8 perc alatt. Fedő alatt pihentessük további 5 percig.