Feltöltve:

Mexikói marhahúsos krokett

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

hátszín150 gramm
Rama Vajas Íz100 gramm
piros kaliforniai paprika0.5 darab
zöld kaliforniai paprika0.5 darab
vöröshagyma1 darab
Konzerv kukorica3 evőkanál
reszelt sajt3 evőkanál
fokhagyma gerezd1 darab

Palacsintatészta

tej0.5 pohár
víz0.5 pohár
Liszt1 pohár
Tojás1 darab

a panírhoz:

Liszt4 evőkanál
Tojás2 darab
zsemlemorzsa100 gramm

A töltelékhez adhatunk frissen vágott koriandert és chilit is.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Vágjuk a húst, paprikát és hagymát apró kockákra.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Egy serpenyőben forrósítsuk fel a Rama Vajas Ízt. Pirítsuk meg rajta a hagymát, paprikát és a fokhagymát, Majd adjuk hozzá a húst és pirítsuk meg azt is. Ezután keverjük hozzá a kukoricát és pirítsuk át röviden ezzel együtt is. Ízesítsük sóval, borssal.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Húzzuk le a tűzről és hagyjuk hűlni egy kicsit. Ezután adjuk hozzá a reszelt sajtot is.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Készítsük el a palacsintatésztát. Egy tálban keverjük össze a tejet, egy tojást, a lisztet és 2 ek Ramát. Majd forró Rama Vajas Ízen süssünk ki vékony palacsintákat.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Töltsük meg a palacsintákat a töltelékkel, majd hajtsuk be a széleit. Ezután tekerjük fel őket jó szorosan. Majd panírozzuk be őket a szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába.

  6. 6. lépés

    6. lépés képe

    Majd forró Rama Vajas Ízben süssük ki őket.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek