Mexikói csirkés tortilla
Mexikói csirkés tortilla
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 50 dekagramm
  • nagy puha tortilla lap (4 db) - 250 gramm
  • kis pohár tejföl (150-170 g) - 1 darab
  • közepes paradicsom - 2 darab
  • jégsaláta - 0.5 darab
  • Olaj - 1 evőkanál
  • Knorr Mexikói csirkés tortilla alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Vágjuk a húst vékony csíkokra.
  2. Pirítsuk aranybarnára a húst forró olajon, kb 6-8 perc alatt.
  3. Ezalatt vágjuk a paradicsomot félkarikára, a salátát csíkokra.
  4. Öntsünk a húshoz 1 dl hideg vizet és a Knorr Mexikói csirkés tortilla alapot, keverjük jól el, és lassú tűzön, kevergetve pároljuk 2-3 percig.
  5. Melegítsük fel a tortillát a csomagolásán olvasottak alapján, kenjük meg vékonyan tejföllel, tegyünk rá a salátából és a paradicsomból, kanalazzuk rá a fűszeres húst és tekerjük fel.