Mexikói csirkenyárs
Mexikói csirkenyárs
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • lilahagyma - 2 darab
  • zöld olíva bogyó - 100 gramm
  • fokhagyma gerezd - 3 darab
  • citrom - 1 darab
  • olíva olaj - 3 evőkanál
  • koriander mag - 2 teáskanál
  • felső csirkecomb - 8 darab
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 2 evőkanál

Elkészítés:

  1. Filézzük ki a combokat és vágjuk pár cm-es kockákra.
  2. A paprikákat vágjuk kb. 2 cm-es kockákra.
  3. Tegyük egy tálba az olíva bogyót, fokhagymát, olíva olajat és a Knorr fűszerkeveréket. Egy botmixerrel pürésítsük simára.
  4. Pirítsuk meg egy száraz serpenyőben a koriandermagokat és adjuk a páchoz. A kockára vágott lilahagymával és paprikákkal váltakozva szúrjuk fel a húst.
  5. Süssük meg a grillen közepes lángon, időnként locsoljuk meg citromlével.