piros kaliforniai paprika | 1 darab |
zöld kaliforniai paprika | 1 darab |
lilahagyma | 2 darab |
zöld olíva bogyó | 100 gramm |
fokhagyma gerezd | 3 darab |
citrom | 1 darab |
olíva olaj | 3 evőkanál |
koriander mag | 2 teáskanál |
felső csirkecomb | 8 darab |
Knorr Grill Fűszerkeverék | 2 evőkanál |
Filézzük ki a combokat és vágjuk pár cm-es kockákra.
A paprikákat vágjuk kb. 2 cm-es kockákra.
Tegyük egy tálba az olíva bogyót, fokhagymát, olíva olajat és a Knorr fűszerkeveréket. Egy botmixerrel pürésítsük simára.
Pirítsuk meg egy száraz serpenyőben a koriandermagokat és adjuk a páchoz. A kockára vágott lilahagymával és paprikákkal váltakozva szúrjuk fel a húst.
Süssük meg a grillen közepes lángon, időnként locsoljuk meg citromlével.
Hozzászólások