Feltöltve:

Mexikói csirkenyárs

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 3

Hozzávalók

piros kaliforniai paprika1 darab
zöld kaliforniai paprika1 darab
lilahagyma2 darab
zöld olíva bogyó100 gramm
fokhagyma gerezd3 darab
citrom1 darab
olíva olaj3 evőkanál
koriander mag2 teáskanál
felső csirkecomb8 darab
Knorr Grill Fűszerkeverék2 evőkanál

Ha fanyársat használunk a grillezéshez, akkor áztassuk előbb vízbe, hogy ne égjen meg.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Filézzük ki a combokat és vágjuk pár cm-es kockákra.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    A paprikákat vágjuk kb. 2 cm-es kockákra.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Tegyük egy tálba az olíva bogyót, fokhagymát, olíva olajat és a Knorr fűszerkeveréket. Egy botmixerrel pürésítsük simára.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Pirítsuk meg egy száraz serpenyőben a koriandermagokat és adjuk a páchoz. A kockára vágott lilahagymával és paprikákkal váltakozva szúrjuk fel a húst.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Süssük meg a grillen közepes lángon, időnként locsoljuk meg citromlével.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek