Feltöltve:

Mexikói csirkemell kukoricás bundában

timer 40
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 evőkanál
csirkemell filé600 gramm
lime leve1 darab
Knorr Szárnyas Fűszervarázs1 evőkanál
olaj4 evőkanál
Konzerv kukorica5 evőkanál
piros kaliforniai paprika1 darab
kukoricaliszt8 evőkanál
reszelt sajt10 dekagramm
korianderzöld1 csomag
konzerv zöldborsó5 evőkanál
őrölt chili1 teáskanál
őrölt római kömény1 teáskanál

Elkészítés

1. lépés

A csirkemellekbe vágjunk zsebeket.

2. lépés

Szórjuk meg a húsokat szárnyas fűszerkeverékkel. Majd kenjük be őket olvasztott margarinnal.

3. lépés

Keverjük össze a kukoricát, borsót, sajtot, korianderzöldet és a felkockázott paprikát.

4. lépés

Ezzel a töltelékkel töltsük meg a húst és jó szorosan hajtsuk vissza a zsebeket, szükség esetén fogjuk össze őket fogpiszkálóval.

5. lépés

A kukoricalisztet keverjük össze a szárított chilivel és a római köménnyel, majd forgassuk meg benne a hússzeleteket jó alaposan, vigyázva, hogy a töltelék ne essen ki.

6. lépés

Kenjük meg a hússzeleteken a bundát olajjal. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, majd tegyük rá a melleket. 200 fokra előmelegített sütőben süssük őket 20 percig.
Ha kész, kevés lime levet csepegtessünk rájuk.Tálaljuk ropogós salátalevelekkel és rizzsel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem