Mexikói csirkecomb nyárs
Mexikói csirkecomb nyárs
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • alsó csirkecomb - 8 darab
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • lilahagyma - 2 darab
  • zöld olíva bogyó - 100 gramm
  • lime - 1 darab
  • Knorr Grill Páckeverék - 1 tasak
  • Globus Mustár - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Filézzük ki a combokat. Vágjuk pár centis kockákra a húst.
  2. Vágjuk a paprikát és a hagymát 2 cm-es kockákra.
  3. Tegyük az olíva bogyót, fokhagymát, a Globus mustárt, a Knorr páckeveréket és pár evőkanál olíva olajat egy tálba. Egy robotgépben pürésítsük simára.
  4. Kenjük be a marináddal a húskockákat. Húzzuk a nyársra őket felváltva a paprikákkal és a hagymával.
  5. Forró grillen süssük meg a nyársakat 15 perc alatt, időnként átfordítva. Végül locsoljuk meg lime lével és tálaljuk Hellmann's Fokhagymás Szósszal.