Feltöltve:

Mexikói csirkecomb nyárs

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

alsó csirkecomb8 darab
piros kaliforniai paprika1 darab
zöld kaliforniai paprika1 darab
lilahagyma2 darab
zöld olíva bogyó100 gramm
lime1 darab
Knorr Grill Páckeverék1 tasak
Globus Mustár1 evőkanál

Ha fa nyársakat használunk, akkor grillezés előtt áztassuk vízbe őket.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Filézzük ki a combokat. Vágjuk pár centis kockákra a húst.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Vágjuk a paprikát és a hagymát 2 cm-es kockákra.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Tegyük az olíva bogyót, fokhagymát, a Globus mustárt, a Knorr páckeveréket és pár evőkanál olíva olajat egy tálba. Egy robotgépben pürésítsük simára.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Kenjük be a marináddal a húskockákat. Húzzuk a nyársra őket felváltva a paprikákkal és a hagymával.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Forró grillen süssük meg a nyársakat 15 perc alatt, időnként átfordítva. Végül locsoljuk meg lime lével és tálaljuk Hellmann's Fokhagymás Szósszal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek