alsó csirkecomb | 8 darab |
piros kaliforniai paprika | 1 darab |
zöld kaliforniai paprika | 1 darab |
lilahagyma | 2 darab |
zöld olíva bogyó | 100 gramm |
lime | 1 darab |
Knorr Grill Páckeverék | 1 tasak |
Globus Mustár | 1 evőkanál |
Filézzük ki a combokat. Vágjuk pár centis kockákra a húst.
Vágjuk a paprikát és a hagymát 2 cm-es kockákra.
Tegyük az olíva bogyót, fokhagymát, a Globus mustárt, a Knorr páckeveréket és pár evőkanál olíva olajat egy tálba. Egy robotgépben pürésítsük simára.
Kenjük be a marináddal a húskockákat. Húzzuk a nyársra őket felváltva a paprikákkal és a hagymával.
Forró grillen süssük meg a nyársakat 15 perc alatt, időnként átfordítva. Végül locsoljuk meg lime lével és tálaljuk Hellmann's Fokhagymás Szósszal.
Hozzászólások