Mexikói bárányragu
Mexikói bárányragu
  • timer85 perc
  • moodKönnyű
  • person5 fő

Hozzávalók:

  • tejföl - 4 evőkanál
  • kaliforniai paprika - 1 darab
  • koriander zöld - 1 csokor
  • bárányhús - 50 dekagramm
  • csicseriborsó konzerv - 1 darab
  • Knorr Mexikói Chilis bab alap XXL - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A nagyobb kockákra vágott bárányhúsdarabok oldalait pirítsuk le olíva olajon egy serpenyőben.
  2. Majd öntsük föl bő 4 dl vízzel és adjuk hozzá a Knorr-tasak tartalmát. Keverjük el és hozzuk forrásba. Vegyük le a lángot és fedjük le.
  3. Ezen a kis lángon, időnként megkeverve pároljuk egy órán keresztül.
  4. Szűrjük le a csicseriborsó konzervet és jól öblítsük le. A kaliforniai paprikát vágjuk nagyobb kockákra. Tegyük őket a bárányhúsra és pároljuk további 20 percig, illetve amíg a bárányhús teljesen megpuhul. Tálaljuk friss koriander zölddel, tejföllel és rizzsel.