Melegszendvics a Előételek kategóriában
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük.
Lehűtjük, megpucoljuk, majd egy kis tálba összekockázzuk.
A baconszalonnát apró kockákra vágjuk.
A savanyú uborkát negyedekbe vágjuk, majd nagyon vékonyan elszeleteljük.
A baconszalonnát egy pici olajon megpirítjuk. Ha kész hozzáadjuk a sertésmájkrémet, jól kikeverjük. Hozzáadjuk a kockázott főtt tojást, savanyú uborkát, összekeverjük.
Majd a tejföllel krémesítjük. Ízlés szerinti mennyiségű mustárral és piros arannyal ízesítjük. (kb 1-1 kanál)
Jól összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel,majd megszórjuk reszelt trappista sajttal.
Majd minigrillsütőben szép pirosra sütjük.