Meggyes lepény habcsókkal a Desszertek kategóriában
A tojások sárgáját 3 ek. meleg vízzel elkeverjük, majd apránként hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, a lisztet elkeverjük a sütőporral. Ezután a Ramát felolvasztjuk, majd lassan, felváltva a liszttel és a langyos tejjel hozzákeverjük a tojásmasszához. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, ezalatt a tepsit jól kikenjük Ramával, majd elsimítjuk benne a masszát. 15 percig elősütjük a tésztát. Míg a tészta sül, addig felverjük a tojásfehérjéket a sóval és a cukorral. A meggyet lecsepegtetjük, majd lassú mozdulatokkal a felvert habhoz keverjük. A sütőt levesszük 150 fokra, majd a meggyes habot a tészta tetejére kenjük egy habkártya segítségével, és további 20-30 percet sütjük a sütőben. A sütemény akkor kész, ha ropogós a hab a tetején. Ettől lesz habcsók jellegű.