Mediterrán sült csirkemell
Mediterrán sült csirkemell
  • timer15 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 600 gramm
  • oregánó - 1 teáskanál
  • kakukkfű - 1 teáskanál
  • citromlé - 3 evőkanál
  • olíva olaj - 4 evőkanál
  • Knorr Csirkehúsleves-kocka - 2 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk finomra a fokhagymát. Nyomkodjuk szét az olíva olajban a leveskockákat, majd keverjük el a citromlével, a kakukkfűvel, oregánóval és a fokhagymával. Alaposan pácoljuk be vele a csirkemelleket. Tegyük a hűtőbe legalább fél órára.
  2. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsunk föl egy kis olíva olajat és süssük meg rajta a csirkemelleket.
  3. Tálaljuk sütőben sült burgonyával, vagy fetasajtos paradicsom salátával.