Mediterrán pulykaragu paradicsommal, póréhagymával, gombával és fekete olíva bogyóval
Mediterrán pulykaragu paradicsommal, póréhagymával, gombával és fekete olíva bogyóval
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 0.5 liter
  • olaj - 3 evőkanál
  • póréhagyma - 1 darab
  • csiperke gomba - 250 gramm
  • Knorr Milánói makaróni alap - 2 csomag
  • pulykacomb filé - 500 gramm
  • reszelt narancshéj - 1 teáskanál
  • fekete olíva bogyó - 100 gramm

Elkészítés:

  1. Mossuk meg és szeleteljük fel a gombát és a póréhagymát.
  2. Egy lábosban forrósítsuk fel az olajat és adjuk hozzá a felkockázott pulykahúst és pirítsuk meg rajta.
  3. Ezután adjuk hozzá a gombát és a póréhagymát is és pirítsuk őket együtt tovább kb. 5 percig.
  4. Adjuk hozzá a Knorr alapot, keverjük el, majd öntsük fel fél liter vízzel. Forraljuk föl, majd adjuk hozzá a fekete olíva bogyókat.Főzzük együtt kb. 25 percig, míg kész nem lesz
  5. A végén adjunk hozzá egy kis reszelt narancshéjat. Tálaljuk rizzsel, vagy tésztával.