Mediterrán gyümölcsös pezsgőkoktél
Mediterrán gyümölcsös pezsgőkoktél
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • habtejszín - 2 dl
  • 1,5%-s tej - liter
  • felezett őszibarack - 40 dekagramm
  • félszáraz pezsgő - 3 dl

Elkészítés:

  1. Az alapanyagokat előzetesen tároljuk hűtőben (kivéve a KNORR Görög gyümölcsleves alapot), majd tegyük turmixgépbe és magas fordulatszámon turmixoljuk össze.
  2. Adjuk hozzá a száraz pezsgőt és keverjük el. A felezett barack levét is hozzátehetjük a turmixhoz, de ebben az esetben kevesebb tejet használjunk. A kész italt töltsük cukrozott szélű koktélpoharakba, dekoráljuk mentalevéllel és koktélcseresznyével.