Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel a Főételek kategóriában
A libamájat pár percre forrásban lévő vízbe tesszük. Kivesszük és ha egy kicsit hűlt a szalonnával, a főtt libahússal és a kifacsart zsemlével, amit előtte 1.5 dl vízben áztattunk, apró lyukú húsdarálón ledaráljuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk és 1 kanál margarinon üvegesre pirítjuk. Ha egy kicsit hűlt, a darált masszához adjuk. Hozzákeverjük a tojást és a mustárt. Ízesítjük sóval, borssal, majorannával és a reszelt szerecsendióval. A libanyakbőr egyik felét összetűzzük fogpiszkálóval és a masszával megtöltjük őket. A másik végét is betűzzük.
1 kanál margarinnal kikent tepsibe rakjuk, lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és megpirítjuk.