Feltöltve:

Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel

timer 60
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz2 evőkanál
víz1 dl
vöröshagyma1 darab
tojás1 darab
bors1 teáskanál
szalonna10 dekagramm
szerecsendió1 csipetnyi
zsemle1 darab
Globus Mustár1 teáskanál
libamáj20 dekagramm
libanyakbőr4 darab
libahús10 dekagramm

Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel elkészítés 1. lépés képe

A libamájat pár percre forrásban lévő vízbe tesszük. Kivesszük és ha egy kicsit hűlt a szalonnával, a főtt libahússal és a kifacsart zsemlével, amit előtte 1.5 dl vízben áztattunk, apró lyukú húsdarálón ledaráljuk.

2. lépés

Márton napi töltött libanyak libamájas töltelékkel elkészítés 2. lépés képe

A vöröshagymát apróra vágjuk és 1 kanál margarinon üvegesre pirítjuk. Ha egy kicsit hűlt, a darált masszához adjuk. Hozzákeverjük a tojást és a mustárt. Ízesítjük sóval, borssal, majorannával és a reszelt szerecsendióval. A libanyakbőr egyik felét összetűzzük fogpiszkálóval és a masszával megtöltjük őket. A másik végét is betűzzük.

3. lépés

1 kanál margarinnal kikent tepsibe rakjuk, lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és megpirítjuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem