Márton napi töltött libanyak recept.
A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.
Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pirítjuk.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A főtt sárgarépát és a főtt húst is aprón darabokra vágjuk, és mindegyiket a libamájhoz keverjük.
Hozzáadunk 2 evőkanál zsemlemorzsát, és a tojást.
A libanyak bőr egyik végét egy fogpiszkálóval össze tűzzük és az elkészített masszával megtöltjük. A töltés után a másik végét is összetűzzük fogpiszkálóval.
Egy sütőedényt liba zsírral kikenünk bele rakjuk a töltött libanyakakat és kevés vizet adunk hozzá. Lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és pár perc alatt megpirítjuk