paradicsom | 4 darab |
---|---|
Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 2 evőkanál |
vöröshagyma | 2 darab |
bors | 1 teáskanál |
fokhagymagerezd | 6 darab |
burgonya | 1 kilogramm |
liszt | 2 evőkanál |
libacomb | 4 darab |
só | 1 teáskanál |
zöldpaprika | 4 darab |
padlizsán | 1 darab |
Knorr Csirkehúsleves-kocka | 1 darab |
pirospaprika | 1 teáskanál |
libazsír | 2 evőkanál |
Márton napi tepsis libacomb recept.
A libacombok bőrét hosszában, keresztben bevagdossuk. A szárnyas fűszerrel bedörzsöljük és félretesszük. A burgonyát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A kizsírozott tepsibe belerakjuk a burgonyát, majd megszórjuk az őrölt pirospaprika, a liszt, a só és bors keverékével, végül ráhelyezzük a libacombokat a bőrükkel lefelé.