Feltöltve:

Márton napi tepsis libacomb

timer 120
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom4 darab
Knorr Szárnyas Fűszervarázs2 evőkanál
vöröshagyma2 darab
bors1 teáskanál
fokhagymagerezd6 darab
burgonya1 kilogramm
liszt2 evőkanál
libacomb4 darab
1 teáskanál
zöldpaprika4 darab
padlizsán1 darab
Knorr Csirkehúsleves-kocka1 darab
pirospaprika1 teáskanál
libazsír2 evőkanál

Márton napi tepsis libacomb recept.

Elkészítés

1. lépés

Márton napi  tepsis libacomb elkészítés 1. lépés képe

A libacombok bőrét hosszában, keresztben bevagdossuk. A szárnyas fűszerrel bedörzsöljük és félretesszük. A burgonyát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A kizsírozott tepsibe belerakjuk a burgonyát, majd megszórjuk az őrölt pirospaprika, a liszt, a só és bors keverékével, végül ráhelyezzük a libacombokat a bőrükkel lefelé.

2. lépés

Márton napi  tepsis libacomb elkészítés 2. lépés képe

Rászórjuk a felkarikázott vöröshagymát, a zöldpaprikát, a felkarikázott padlizsánt és a paradicsomot. Meghintjük a szétzúzott fokhagymával. A Knorr csirke húsleves kockából 2 dl alaplevet készítünk és a tepsibe öntjük.

3. lépés

Márton napi  tepsis libacomb elkészítés 3. lépés képe

Lefedjük alufóliával és 180 C fokon kb. másfél órán keresztül sütjük. Ha megsült, levesszük a fóliát és a combokat megfordítjuk, majd visszatesszük a sütőbe, hogy a bőre is ropogósra süljön.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem