Feltöltve:

Márton napi rozmaringos-narancsos libacomb

timer 80
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

fokhagymagerezd4 darab
libacomb4 darab
méz4 evőkanál
narancs2 darab
Knorr Fokhagymás Villámpác1 evőkanál
őrölt rozmaring1 evőkanál
dijoni mustár3 evőkanál

Márton napi rozmaringos-narancsos libacomb recept.

Elkészítés

1. lépés

Márton napi rozmaringos-narancsos libacomb elkészítés 1. lépés képe

A liba combokat csontozzuk kiszórjuk meg fokhagymás villámpáccal, és vágjuk 2 darabra és tegyük félre.

2. lépés

Márton napi rozmaringos-narancsos libacomb elkészítés 2. lépés képe

Facsarjuk ki az egyik narancs levét egy tálba, majd a mézzel, a dijoni mustárral, a fokhagymával és a rozmaringgal keverjük össze. A másik narancsot szeleteljük fel.
A narancsleves páchoz adjuk hozzá a narancsszeleteket és a libahúst, amit sóztunk és borsoztunk A libahúst tegyük sütő edénybe és a páccal locsoljuk meg.

3. lépés

40-50 percig süssük 200 C fokos sütőben, egyszer megforgatva a páclével meglocsolgatva, és utána amíg a liba hús arany barnára sül.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem