liszt | 40 dekagramm |
cukor | 20 dekagramm |
Ráma | 15 dekagramm |
szódabikarbóna | 2 kávéskanál |
kakaópor | 2 evőkanál |
méz | 2 evőkanál |
tojás | 2 darab |
tej | 1 liter |
főzős, vaníliás pudingpor | 2 csomag |
liszt | 2 evőkanál |
Ráma | 37.5 dekagramm |
cukor | 30 dekagramm |
vaníliás cukor | 2 csomag |
tejcsoki | 1 darab |
A tésztának való alapanyagokat jól összegyúrjuk és négy cipót készítünk. Négyzet alakúra nyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. A krémhez a pudingport és a lisztet pici tejjel összekeverjük, majd a többi tejet hozzáöntve sűrűre főzzük. A Ramát kikeverjük a cukrokkal. Ha kihűlt a puding összekeverjük a cukorral kikevert Ramával. Minden lapot megkenünk a krémmel, a tetejét is, majd reszelünk rá tejcsokit. Pár órát hagyjuk puhulni.
Hozzászólások