Marinált gomba
Marinált gomba
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 200 milliliter
  • bors - 4 mag
  • olívaolaj - 100 milliliter
  • babérlevél - 2 darab
  • fokhagymagerezd - 2 darab
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab
  • gomba - 25 dekagramm
  • kakukkfű ág - 2 darab

Elkészítés:

  1. Vágjuk apróra a fokhagymát. Egy lábasba öntsünk olívaolajat, vizet és citromlevet.
  2. Tegyük bele a fokhagymát, a borsszemeket, babérlevelet és a kakukkfüvet.
  3. A végén adjuk hozzá a Zöldségleveskockát és főzzük 20 percig.
  4. A forró léhez adjuk hozzá a vékony szeletekre vágott gombát. Forraljuk fel és azonnal húzzuk le a tűzről. A gombákat hagyjuk a lében teljes kihűlésig.