Feltöltve:

Marhatekercs narancsmártásban

timer 100
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

füstölt szalonna8 szelet
uborka4 darab
Knorr Marhahúsleves-kocka1 darab
citrom leve5 darab
liszt2 evőkanál
marhahús60 dekagramm
napraforgó olaj5 evőkanál
burgonyaliszt1 evőkanál
mustár1 evőkanál
narancslé0.5 darab
száraz fehér bor0.5 darab
narancs reszelt héja1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Vágjuk az uborkát hasábokra.

  2. 2. lépés

    Verjük ki a hússzeleteket. Kenjük be mustárral, borsozzuk és sózzuk.

  3. 3. lépés

    Ezután minden szeletre tegyünk uborka hasábokat és szalonna szeleteket. Tekerjük fel, és szórjuk meg 1 evőkanál liszttel. Süssük meg felforrósított olajon.

  4. 4. lépés

    Oldjuk fel a Knorr Marhahús leveskockát 1 pohár forró vízben. Öntsük le vele a tekercseket és pároljuk 80 percig.

  5. 5. lépés

    Főzzük fel a bort a narancslével, adjuk hozzá a reszelt narancshéjat és citromlevet.

  6. 6. lépés

    Ezután keverjünk el fél dl vizet 1 evőkanál liszttel és lassan adjuk a mártáshoz, miközben gyorsan kevergetjük a szószt. A tekercseket a kész narancsmártással leöntve tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Klasszikus zürichi borjúragu

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Marhapörkölt

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 0

Grillezett steak saláta pirítóssal

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Marhasült

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 1

Marhasült édesburgonyával

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Borjú Cordon Bleu

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1

Bécsi szelet

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Bélszín béarni mártással

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1

Gombás pacalpörkölt

timer 16"
mood Közepes
thumb_up 0

Vörösboros, gombás marhapörkölt

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 3

Marhapörkölt

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 1

Pincepörkölt

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 2

Szecsuáni marha

timer 25"
mood Közepes
thumb_up 0

Hagymás-gombás marha

timer 200"
mood Közepes
thumb_up 0