Feltöltve:

Marhasült édesburgonyával

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

bélszín800 gramm
olívaolaj3 evőkanál
nagyobb édesburgonya2 darab
zöldspárga1 csomag
fokhagyma gerezd2 darab
kakukkfű1 evőkanál
Knorr Marhahúsleves-kocka1 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Keverjük ki a Knorr-kockát egy kevés olíva olajjal, majd jól dörzsöljük be vele a tisztított bélszín darabot. Hámozzuk meg, majd vágjuk vékony szálakra az édesburgonyát. Vágjuk le a fás végét a spárgának. Zúzzuk össze a fokhagymát, aprítsuk finomra a kakukkfüvet. Pirítsuk le a hús minden oldalát 1 ek margarinon. Süssük kb. 20 percig, majd hagyjuk pihenni 5 percet szeletelés előtt.

  2. 2. lépés

    Forgassuk át az édesburgonyát és a spárgát olíva olajban, a fokhagymában és a kakukkfűben. Tegyük be a sütőbe egy másik szintre és süssük együtt a hússal.

  3. 3. lépés

    Tálaljuk a steaket kedvenc szószunkkal és a zöldségekkel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Klasszikus zürichi borjúragu

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0

Marhapörkölt

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 0

Grillezett steak saláta pirítóssal

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Marhasült

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 1

Borjú Cordon Bleu

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1

Bécsi szelet

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1

Bélszín béarni mártással

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1

Gombás pacalpörkölt

timer 16"
mood Közepes
thumb_up 0

Vörösboros, gombás marhapörkölt

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 3

Marhapörkölt

timer 160"
mood Közepes
thumb_up 1

Pincepörkölt

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 2

Szecsuáni marha

timer 25"
mood Közepes
thumb_up 0

Hagymás-gombás marha

timer 200"
mood Közepes
thumb_up 0

Vasi marhafelsál galuskával

timer 100"
mood Közepes
thumb_up 0