Marcipános keksztekercs
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • darált keksz - 30 dekagramm
  • porcukor - 15 dekagramm
  • kakaó - 3 evőkanál
  • rum - 0.5 dl
  • tej - 1 kevés

krem

  • vaníliás cukor - 1 csomag
  • Ráma - 15 dekagramm
  • porcukor - 10 dekagramm
  • marcipán massza - 30 dekagramm

Elkészítés:

  1. A kekszes hozzávalókat összegyúrjuk és kétfelé osztjuk. A gyúrótáblát vékonyan megszórjuk porcukorral, majd az összedolgozott kekszet vékonyra kinyújtjuk. A krémet kikeverjük és a két lapra rákenjük. Felcsavarjuk mint a beiglit. A marcipánt kinyújtjuk és befedjük vele a keksztekercset. A tetejét olvasztott csokoládéval díszítem.