újhagyma | 3 darab |
---|---|
thai piros curry paszta | 2-3 evőkanál |
kókusztej | 400 milliliter |
Knorr Zöldséges Házias levesalap | 1 darab |
szójaszósz | 1 evőkanál |
édesburgonya | 600 gramm |
spenótlevél | 500 gramm |
lime lé | 1 darab |
mangó | 300 gramm |
barna rizs | 300 gramm |
Mangós-spenótos-kókuszos curry a Főételek kategóriában
Egy wokot vagy egy nagy serpenyőt forrósítsunk fel egy kevés olajjal, és az apróra vágott újhagymát pirítsuk egy pár percig. Adjuk hozzá a curry pasztát.
Öntsük hozzá a kúkusz tejet, és adjuk hozzá a Knorr Zöldséges Házias levesalapot, amelyet előzőleg 400 ml vízben elkevertünk. Adjuk hozzá a szójaszószt, és forraljuk fel.
Adjuk hozzá a karikára vágott édesburgonyát, és lassú tűzön főzzük körülbelül 15 percig, amíg puha nem lesz. Adjuk hozzá a spenótot, és végül a lime levét, a kockára vágott mangót, majd főzzük addig, amíg a spenót meg nem puhul.
Főzzük meg a barna rizst, és az elkészült curryvel tálaljuk. ízlés szerint friss korianderrel is megszórhatjuk.