Feltöltve:

Mandulás, gesztenyés brownie

timer 50
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

étcsokoládé13.5 dekagramm
Ráma15 dekagramm
tisztított mandulabél8 dekagramm
cukrozott gesztenyemassza8 dekagramm
tojás2 darab
liszt13 dekagramm
cukor14 dekagramm
porélesztő1 teáskanál
liszt1 darab
1 darab

Elkészítés

1. lépés

A mandulát megpirítjuk egy serpenyőben, vagy sütőben, majd összetördeljük. A gesztenyemasszát szétmorzsoljuk, a csokoládét összetördeljük, majd a Ramával együtt vízgőz fölött felolvasztjuk.

2. lépés

Az olvadt csokihoz hozzákeverjük a mandulát, a gesztenyét, a cukrot, a tojást, a lisztet, az élesztőt és egy csipet sót.

3. lépés

A tésztát egy hosszúkás tepsibe öntjük, majd fél órára 180 fokos sütőbe toljuk. Amikor a browniet kivettük, kihűtjük, majd kiborítjuk a formából, és kockákra vágjuk.

4. lépés

Tetejét áfonyával, meggybefőttel díszíthetjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem