Feltöltve:

Mandulamag

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Krémhez

tej3 dl
vanília pudingpor1 csomag
porcukor25 dekagramm
Ráma25 dekagramm
rumaroma4 csepp

-

darált mandula15 dekagramm
tojás1 darab
cukor22 dekagramm
Ráma25 dekagramm
liszt35 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A hozzávalókat összegyúrjuk, a masszával a mandulaformákat vékonyan megtöltjük. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon világosra sütjük. Ha kicsit hűl, a formákból kiveregetjük. A Ramát a porcukorral habosra keverjük, a tejből a pudingporral sűrű krémet főzünk. Amikor langyosra hűl, belekeverjük a cukros Ramát, és a rumaromát. Az így kapott krémmel megtöltjük a tésztákat, és kettőt-kettőt összeforgatunk. Nagyon finom vendégváró sütemény.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre