Málnarolád
Málnarolád
  • timer0 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • piskótalap - 1 darab

A krémhez

  • tejszín - 2.5 dl
  • cukor - 7.5 dekagramm
  • málna - 50 csapott mokkáskanál

Elkészítés:

  1. Állítsuk össze, és süssük meg a piskótalapot. Ezután borítsuk cukorral beszórt konyharuhára, és húzzuk le róla a sütőpapírt, majd hűtsük ki a tésztát. A tejszínt verjük fel kemény habbá 2,5 dkg cukorral. A málnát tisztítsuk, és mossuk meg, majd csepegtessük le. Keverjük össze a maradék cukorral, majd forgassuk a tejszínhabba. A piskótalapot kenjük meg a málnás krémmel, majd csavarjuk fel. Szeletekre vágva kínáljuk.