Feltöltve:

Makói csirkemell

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csirkemell40 dekagramm
vöröshagyma1 darab
Tojás2 darab
tej1 dl
fokhagymagerezd1 darab
Delikát ételízesítő1 teáskanál
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill1 evőkanál
tartármártás2 dl
őrölt szerecsendió-virág1 teáskanál

Elkészítés

1. lépés

A csirkemelleket szeletekre vágjuk. Fűszerezzük a KNORR grill fűszerrel, zúzott fokhagymával bedörzsöljük. Közben a tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított és lereszelt vöröshagymát. A fűszerrel és a Delikát 8-al ízesítjük.

2. lépés

A csirkemelleket lisztbe mártjuk, ezután beletesszük a hagymás tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Ezután ismét a tojásba, és újra a morzsába forgatjuk, felforrósított olajba tesszük, és 6-8 perc alatt szép aranybarnára sütjük. A duplán, hagymás tojásban bundázott hús olyan lesz, mintha rántottában sült volna.

3. lépés

Közben a megmaradt tojást kevés fokhagymás tejjel és egy-két evőkanál liszttel összekeverjük, majd négy, nagyon vékony palacsintát sütünk a masszából. Az ételt úgy tálaljuk, hogy egy-egy palacsintára ráhalmozzuk a megsült hússzeleteket, és a hideg hagymás mártást külön csészében tesszük mellé.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem