Majonézes uborkasaláta szardíniával
Majonézes uborkasaláta szardíniával
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person3 fő

Hozzávalók:

  • citrom - 1 darab
  • Globus Majonéz - 7 evőkanál
  • kígyóuborka - 2 darab
  • konzerv szardínia - 20 dekagramm

Elkészítés:

  1. A kígyóuborkát meghámozzuk és vékony csíkokra vágjuk. A majonézbe belekeverjük a szardíniát (amit előzőleg villával összetörtünk) a citrom levét és a metéltre vágott uborkát.
  2. Jól összekeverjük, majd letakarva a hűtőben pihentetjük legalább 15 percig.
  3. Tálalás előtt megkóstoljuk, ízlés szerint sóval, őrölt borssal utóízesítjük. Pirítós kenyérrel kínáljuk.