Majonézes tonhalas tésztasaláta
Majonézes tonhalas tésztasaláta
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 2 darab
  • Delikát ételízesítő - 1 teáskanál
  • póréhagyma - 1 darab
  • olívabogyó - 8 dekagramm
  • Globus Majonéz - 25 dekagramm
  • konzerv tonhal - 20 dekagramm
  • penne tészta - 25 dekagramm
  • Knorr Petrezselymes Ízbomba - 2 darab

Elkészítés:

  1. A COOP penne tésztát KNORR Delikát 8-al ízesített vízben kifőzzük.
  2. Közben a zöldségeket megmossuk, a paradicsomot 1*1-es kockára, a póréhagymát hosszában félbe majd vékony félkarikákra vágjuk. A magozott olívabogyót vékony szeletekre vágjuk. A kifőtt tésztát leszűrjük és kihűtjük.
  3. Hozzákeverjük az olívabogyót, a póréhagymát a majonézt, belemorzsoljuk a petrezselymes ízbombát.
  4. A tonhalat a dobozból kivéve villával szétnyomkodjuk, majd lazán hozzáadjuk a salátához.
  5. A salátát lehűtjük majd tálaláskor a paradicsomot a saláta tetejére szórjuk. Ha lehetőségünk van dekorálhatjuk friss fűszernövénnyel is.