paradicsom | 2 darab |
---|---|
Delikát ételízesítő | 1 teáskanál |
póréhagyma | 1 darab |
olívabogyó | 8 dekagramm |
Globus Majonéz | 25 dekagramm |
konzerv tonhal | 20 dekagramm |
penne tészta | 25 dekagramm |
Knorr Petrezselymes Ízbomba | 2 darab |
Majonézes tonhalas tésztasaláta a Saláták kategóriában
A COOP penne tésztát KNORR Delikát 8-al ízesített vízben kifőzzük.
Közben a zöldségeket megmossuk, a paradicsomot 1*1-es kockára, a póréhagymát hosszában félbe majd vékony félkarikákra vágjuk. A magozott olívabogyót vékony szeletekre vágjuk. A kifőtt tésztát leszűrjük és kihűtjük.
Hozzákeverjük az olívabogyót, a póréhagymát a majonézt, belemorzsoljuk a petrezselymes ízbombát.
A tonhalat a dobozból kivéve villával szétnyomkodjuk, majd lazán hozzáadjuk a salátához.
A salátát lehűtjük majd tálaláskor a paradicsomot a saláta tetejére szórjuk. Ha lehetőségünk van dekorálhatjuk friss fűszernövénnyel is.