Majonézes gombasaláta fűszeres csirkecsíkokkal
Majonézes gombasaláta fűszeres csirkecsíkokkal
  • timer30 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell filé - 30 dekagramm
  • tejföl - 3 evőkanál
  • paradicsom - 1 darab
  • olaj - 3 evőkanál
  • póréhagyma - 25 dekagramm
  • gomba - 30 dekagramm
  • Globus Majonéz - 1 dl
  • reszelt sajt - 5 dekagramm
  • KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill - 1 csomag
  • tv paprika - 1 darab
  • KNORR Serpenyős gombás csirke alap - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Forró olajon megpároljuk a karikákra szelt póréhagymát, aztán hozzádobjuk a felkarikázott gombát enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor elforrta a levét, felöntjük a 4 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke alappal. Kevergetve besűrítjük, 2 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
  2. Addig a csirkét felcsíkozzuk fűszerezzük és az olajon serpenyőbe megsütjük. A felkarikázott paprikára és paradicsomra halmozzuk, reszelt sajttal megszórjuk. A kihűlt gombánkat összekeverjük a majonézzel és a tejföllel, és kevés citromlével is ízesítjük. A salátát és a húst együtt tálaljuk.