Májgaluska leves gazdagon
Májgaluska leves gazdagon
  • timer20 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • sárgarépa - 1 darab
  • fehérrépa - 1 darab
  • zöldborsó - 5 dekagramm
  • karalábé - 1 darab
  • Knorr Gazdag Májgaluskaleves - 1 csomag

Elkészítés:

  1. A megpucolt és apró kockákra vágott zöldségeket a zöldborsóval együtt pároljuk meg pár perc alatt felforrósított margarinon egy lábasban.
  2. Öntsük föl kb. 8 dl vízzel. Hozzuk forrásba és adjuk hozzá a Knorr tasak tartalmát.
  3. Lefedve közepes lángon főzzük kb. 10 percig. Szüksége szerint ízesíthetjük 1-2 csipet Delikáttal. Tálaláskor szórjuk meg frissen vágott petrezselyem zölddel.