Magyaros, lecsós spagetti
Magyaros, lecsós spagetti
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • paradicsom - 20 dekagramm
  • vöröshagyma - 20 dekagramm
  • Knorr Pörkölt alap - 1 csomag
  • tejszín - 2 dl
  • napraforgóolaj - 4 evőkanál
  • spagetti - 25 dekagramm
  • petrezselyem - 1 csomag

Elkészítés:

  1. Feltesszük a spagetti vizét melegedni. A félbevágott hagymát vékonyra szeleteljük, a megmosott zöldpaprikát és a paradicsomot felszeleteljük.
  2. Forró olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a zöldpaprikát, fedő alatt saját levében puhára pároljuk, ezután zsírjára pirítjuk és hozzáadjuk a paradicsomot.
  3. Megszórjuk a finomra aprított petrezselyemmel és beleöntjük a 2 dl vízzel és 2 dl tejszínben elkevert KNORR Pörkölt Rafinéria Alapot. Két-három percig forraljuk. A közben készre főzött spagettivel tálaljuk.