Feltöltve:

Magyaros gombaleves vargányával és csiperkével

timer 30
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
vöröshagyma1 darab
olaj2 evőkanál
Knorr Házias Pörköltalap1 darab
zeller60 gramm
csiperke gomba200 gramm
édes őrölt paprika1 teáskanál
petrezselyem gyökér2 darab
Knorr Erdei Gombakrémleves1 csomag

Magyaros gombaleves vargányával és csiperkével a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A hagymát pucoljuk meg és vágjuk apróra. A zöldségeket hámozzuk meg és vágjuk kockára.

2. lépés

Egy lábasban forrósítsunk föl olajat és pirítsuk meg rajta a hagymát a zöldségekkel együtt.

3. lépés

Ezalatt mossuk meg és vágjuk cikkekre a gombát.. Adjuk a zöldségekhez és a hagymához, mikor már a hagyma üveges.

4. lépés

Pirítsuk pár percig együtt a gombával tovább. Mikor a gomba kezd levet ereszteni, akkor fedjük le és lassú tűzön pároljuk majdnem puhára a zöldségeket.

5. lépés

Ezután adjuk hozzá a paprikát és a pörkölt alapot. Keverjük jól el.

6. lépés

Adjuk hozzá a gombaleves tasak tartalmát és keverjük el 1 liter hideg vízzel. Hozzuk forrásba, majd lassú-közepes tűzön főzzük készre.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem