Feltöltve:

Linzer

timer 60
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

liszt50 dekagramm
cukor20 dekagramm
Ráma25 dekagramm
tojás2 darab
sütőpor1 csomag
vaníliás cukor2 csomag

Elkészítés

1. lépés

A hozzávalókat összegyúrjuk, 2-3 mm vékonyra nyújtjuk és fele részét teli formával, fele részét pedig lyukas formával kiszúrjuk. Előmelegített sütőben kb 170 fokon, éppen hogy színt kapjon, megsütjük. Ha mind kisült a teli formákra nyomózsákkal kis lekvárhalmokat nyomunk, (ha nincs nyomózsák tökéletesen megfelel egy nejlon zacskó is, aminek a sarkát lecsípjük), majd a lyukas részét rátesszük. Megszórjuk őket porcukorral és tálalhatjuk. Ha nem rögtön fogyasztjuk, tegyük egy fém dobozba és másnapra nagyon finom puha lesz.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem
 Laktózmentes karácsonyi keksz
Szerző: Anita Ács szerző:
Anita Ács

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem